✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar asbestsanering voor uw boerderij? Ons bedrijf uit Someren kan u zeker helpen. De Kempen Asbestsanering  is gespecialiseerd in het saneren en verwijderen van asbest in woningen en bedrijfspanden. U wilt natuurlijk dat dit op een veilige en grondige manier gebeurt, zodat u weer zonder zorgen gebruik kunt maken van het pand. Bekijk ons portfolio aan diensten online. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Wij bieden asbestsanering voor uw boerderij

Als u gebruik wilt maken van asbestsanering voor uw boerderij, dan kunnen onze specialisten u zeker helpen. Het komt regelmatig voor dat oude boerderijen asbest verwerkt hebben in de daken of muren. Ook is het niet ongebruikelijk dat dit bij de stallen ook zo is. Wij voeren daarom ook asbestsanering voor stallen uit. U wilt natuurlijk dat dit dan zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat u weer veilig aan de slag kunt. Hierom schakelt u ons, de asbestspecialist uit Limburg in. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Schakel ons in voor het saneren van asbest in uw boerderij

Wilt u ons bedrijf inschakelen voor asbestsanering in uw boerderij? Bekijk dan samen met onze specialisten de mogelijkheden en vraag een offerte bij ons bedrijf in Someren aan. Wilt u meer weten over de risico’s van asbest of over de werkwijze van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons