✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar asbestsanering voor de stallen van uw boerderij in de omgeving van Limburg? Dan kan ons bedrijf u zeker helpen. De Kempen Asbestsanering  uit Someren is gespecialiseerd in het reinigen en verwijderen van asbest in de agrarische sector. U vindt bij ons zeker de mogelijkheid om van uw stallen weer een veilige werk- en stalplek te maken. Bekijk ons portfolio aan diensten online. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Schakel een ervaren specialist in voor asbestsanering in uw stallen in regio Limburg

Als u gebruik wilt maken van asbestsanering voor de stallen van uw boerderij in Limburg, dan heeft ons bedrijf de mogelijkheid om dit voor u uit te voeren. Wij begrijpen dat het aantreffen van asbest in uw omgeving al zorgelijk genoeg is. Hierom krijgt u bij ons een transparante offerte, waardoor u vooraf weet waar u aan toe bent. Door onze ruime ervaring binnen de agrarische sector, kunnen wij u ook helpen bij verdere asbestsanering binnen uw boerderij. Is er bijvoorbeeld ook asbest aangetroffen in het woongedeelte? Dan kunnen wij voor een volledige dakrenovatie uitvoeren, zodat u weer spoedig gerust kunt wonen in uw vertrouwde omgeving. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Vraag een offerte aan voor sanering van asbest in uw stallen

Wilt u ons bedrijf uit Someren inschakelen voor asbestsanering van de stallen van uw boerderij in Limburg? Bekijk dan de mogelijkheden met onze experts en zie wat de beste manier van aanpak is. Vraag nu een offerte aan! Wilt u meer weten over asbestsanering of de werkwijze van ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons