✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar een dakdekker maar wilt u eerst graag een offerte zien voordat u deze bij u thuis in Someren of daarbuiten verwelkomt? Begrijpelijk, want hiermee creëert u duidelijke verwachtingen en een financieel overzicht. Vraag nu een offerte aan bij dé dakdekker uit Someren: Asbestsanering de Kempen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Onze dakdekker stelt een offerte op voor uw woning in Someren of daarbuiten

Wij zijn gespecialiseerd in asbestsanering, waarna er vaak een nieuwe dakbedekking gemonteerd dient te worden. U laat beide werkzaamheden eenvoudig en op professionele wijze uitvoeren door één partij. Wij leveren nieuwe asbestvrije golfplaten en monteren deze na de sanering. Het grootste gedeelte van de montage voeren wij zelf uit, maar we besteden ook een gedeelte uit aan een vaste dakdekker, namelijk Mettler uit Schijndel. U weet hierdoor zeker dat uw dak op professionele wijze gemonteerd wordt. Verkiest u een andere dakdekker? Wij adviseren u graag. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Een verwachting van de kosten

Wilt u uw golfplaten met asbest vervangen voor asbestvrije golfplaten? De totale kosten bedragen in dat geval tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. De prijs die u uiteindelijk ziet op de offerte die u van onze dakdekker uit Someren krijgt, is opgebouwd uit onder andere de volgende kosten:

  • Materiaalkosten
  • Arbeidskosten
  • Montagekosten

De totale prijs is echter geheel afhankelijk van uw situatie en de verhouding tussen de huidige golfplaten en hulpstukken. Daarnaast speelt subsidie ook een rol om de uiteindelijke prijs te bepalen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wenst u een offerte voor onze werkzaamheden als dakdekker bij u in Someren of daarbuiten? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 534 7 5940. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons