✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige partij die asbestvrije golfplaten kan plaatsen op het dak van uw pand in Limburg? Asbestsanering de Kempen uit Someren heeft een professioneel team dat op een efficiënte en effectieve manier golfplaten met asbest kan verwijderen, afvoeren en vervangen. Laat de asbestvrije golfplaten bij u in Limburg door ons plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Plaats asbestvrije golfplaten op het dak van uw pand in Limburg

Heeft u last van asbest? Wij zijn in staat om de golfplaten met asbest op het dak van uw pand in Limburg te verwijderen en te vervangen door asbestvrije exemplaren. Het is mogelijk om ons in te schakelen om enkel de bestaande golfplaten te verwijderen. Het is echter net zo makkelijk om deze direct te laten vervangen door ons. Het vervangen en plaatsen van golfplaten kost tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. Ontdek de uiteindelijke prijs van de renovatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat uw dak nu vervangen

Wilt u ons bedrijf uit Someren inschakelen voor asbestsanering en het plaatsen van asbestvrije golfplaten bij u in Limburg? Wij gaan graag voor u aan de slag. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar 06 534 7 5940 of door ons contactformulier in te vullen. Neem nu contact met ons op en bespreek uw wensen.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons