✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Wilt u asbest golfplaten laten verwijderen en bent u benieuwd wat hiervoor de kosten per m2 zijn? Ons bedrijf in Someren snapt heel goed dat u vooraf inzage wilt wat de prijs om asbest golfplaten te laten verwijderen is. U weet hierdoor ruim op tijd waar u aan toe bent. De Kempen Asbestsanering  werkt op transparante wijze, waardoor u alle informatie voorafgaand aan de samenwerking ontvangt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Laat asbest golfplaten verwijderen tegen lage kosten per m2

De kosten voor een combinatie van het verwijderen van asbest golfplaten en het aanbrengen van nieuwe golfplaten heeft bij ons in Someren een prijs tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. Een aantal factoren bepaalt echter de uiteindelijke kosten per m2 wanneer u asbest golfplaten laat verwijderen van uw woning of pand in bijvoorbeeld Someren of Limburg, zoals:

  • De situatie en de verhouding van uw huidige golfplaten en hulpstukken.
  • Uw persoonlijke wensen omtrent de asbestsanering.
  • De benodigde werkzaamheden om uw dak weer veilig te maken, bijvoorbeeld enkel nieuwe golfplaten, enkel asbestsanering of een combinatie hiervan.
Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

De benodigde werkzaamheden om asbest golfplaten te verwijderen nabij Someren

Asbest is erg gevaarlijk, vandaar dat het belangrijk is om dit door professionals te laten verwijderen. Wilt u asbest golfplaten deskundig laten verwijderen uit uw woning of pand in Someren en hiervan de prijs weten? Lever uw pand dan op de juiste manier op, zodat ons team efficiënt en snel aan het werk kan. Uw pand dient leeg en veegschoon te zijn, zodat er geen zand, stof of stenen liggen. Wij gaan hierdoor direct aan de slag, wat de kosten per m2 voor het verwijderen van asbest golfplaten vermindert.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u asbest golfplaten laten verwijderen door onze specialisten uit Someren en wenst u meer informatie over de kosten per m2? Informeer dan bij onze specialisten voor de prijs voor het verwijderen van asbest bij uw pand. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u meer en stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons