✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Heeft u recht op subsidie wanneer u asbest laat verwijderen uit uw woning of bedrijfspand in en rondom Someren? Het verschilt, maar de kans is groot dat u recht heeft op een subsidie van €4,50 per m2 dakoppervlak na asbestsanering bij u in Someren. Wel zo prettig, aangezien het verwijderen van asbestdaken een grote klus is die de nodige kosten met zich meebrengt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Subsidie ontvangen wanneer u asbest laat verwijderen in de regio Someren

Asbestsanering de Kempen uit Someren is gespecialiseerd in het verwijderen van asbestgolfplaten en andere vormen van asbestsanering, waarvoor u soms subsidie kunt krijgen. De bestaande regeling voor subsidie voor asbestsanering vanuit de Rijksoverheid is gesloten, echter betekent dit niet dat u geen subsidie kunt krijgen wanneer u asbest laat verwijderen bij u in Someren. Het is namelijk ook mogelijk om een subsidie te krijgen van uw eigen gemeente of provincie. U neemt hiervoor zelf contact op met de desbetreffende gemeente of provincie. De administratieve procedure van ons bedrijf uit Someren maakt de kans groot dat u recht heeft op subsidie tijdens asbestsanering. Wij zijn altijd goed op de hoogte van de actuele situatie rondom de regels wat betreft subsidie. 

Laat alle werkzaamheden uitvoeren door één partij

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel tijdens de asbestsanering als tijdens het plaatsen van een vervangende dakbedekking. U laat alles gemakkelijk door één partij uitvoeren wanneer u ons bedrijf uit Someren inschakelt voor het verwijderen van asbest, eventueel met subsidie. Ons gespecialiseerde team verzorgt graag uw asbestsanering en de bijbehorende werkzaamheden.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

De verwachte kosten

De combinatie van asbestsanering en het plaatsen van nieuwe golfplaten op uw dak in Someren of daarbuiten kost normaal gesproken tussen de €25,- en €30,-, maar wellicht heeft u recht op subsidie. De eerdergenoemde prijzen zijn per m2 en exclusief btw. De prijs kan afwijken door een aantal factoren, bijvoorbeeld de staat of de verhouding van de huidige golfplaten. Wilt u meer informatie over de kosten? Vraag dan gerust een offerte aan.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wij voorzien u vanuit Someren graag van de actuele informatie over subsidie voor het verwijderen van asbest, ook voor gemeentes in Limburg. Heeft u hier vragen over? Bel naar 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons