✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar asbestsanering en wilt u graag een offerte ontvangen in de omgeving van Someren? Ons bedrijf biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van reinigen en verwijderen van asbest in daken, huizen en bedrijfspanden. De Kempen Asbestsanering  geeft u vooraf inzage in een offerte, zo weet u vooraf zeker waar u aan toe bent. Bekijk onze diensten online. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Heeft u asbestsanering nodig en wilt u hiervoor een offerte ontvangen nabij Someren?

Wilt u graag in een offerte ontvangen voor asbestsanering in de regio Someren? Ons bedrijf is u graag van dienst als de asbestspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig verwijderen en reinigen van asbest bij diverse soorten gebouwen. In oude boerderijen en panden zit vaak asbest verwerkt in de muren of daken. Daarnaast komt het ook regelmatig voor in stallen. U wilt natuurlijk dat dit op een grondige en veilige manier verwijderd en afgevoerd wordt tijdens de asbestsanering in uw boerderij. Wij helpen u hier graag bij.

Neem contact op met onze specialisten voor een overzicht

Wilt u asbestsanering toepassen op uw woning in Someren en wilt u hiervoor een offerte aanvragen? Vraag deze dan aan bij onze specialisten. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons