✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Heeft u last van asbest en wilt u de golfplaten op uw woning of pand laten vervangen door een ervaren specialist uit de omgeving van Limburg? Asbestsanering de Kempen uit Someren staat voor u klaar. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan, waardoor u binnenkort over een gloednieuw, asbestvrij dak beschikt. Laat ons de asbest golfplaten op het dak van uw pand in Limburg vervangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Laat asbest golfplaten vervangen bij u in Limburg tegen lage kosten

Wij hanteren een scherpe prijs wanneer u ons de asbest golfplaten op uw pand in Limburg laat vervangen. De richtprijs voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande golfplaten en deze vervangen door nieuwe asbestvrije golfplaten ligt tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. De uiteindelijke prijs van onze werkzaamheden wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder:

  • De staat van uw huidige golfplaten.
  • De verhouding tussen golfplaten en hulpstukken.
  • De manier waarop u uw pand aanlevert.

Vraag nu een volledig vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel het u gaat kosten om de asbest golfplaten op uw pand in Limburg te vervangen.

Maak uw pand weer veilig

Heeft u besloten om ons bedrijf uit Someren in te schakelen om de asbest golfplaten van uw pand in Limburg te vervangen? Dat is een uitstekende keus, want asbest is erg gevaarlijk voor uw gezondheid. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en de mogelijkheden om subsidie te ontvangen.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons