✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Het asbest van uw dak in bijvoorbeeld Someren verwijderen is een immense klus. Naast dat het de benodigde materialen en specialistische kennis vergt, neemt het veel tijd in beslag. U doet er dan ook goed aan om het asbest op uw dak te laten verwijderen door een specialist uit Someren. Het team van Asbestsanering de Kempen staat voor u klaar om u van deze last te ontzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Kies voor een specialist om het asbest op uw dak deskundig te laten verwijderen

Asbestsanering de Kempen uit Someren is gespecialiseerd in het verwijderen van asbestgolfplaten op het dak. Van schuren, stallen tot loodsen: wij verzorgen het allemaal. Asbestsanering de Kempen is dan ook uw alles-in-één-dienstverlener. Bij ons heeft u namelijk ook de mogelijkheid tot renovatie. Wij werken zeer efficiënt met eigen personeel en hanteren korte communicatielijnen. Door onze zeer flexibele werkwijze zijn wij uw beste keuze om het asbest op uw dak te verwijderen. Daarnaast maken wij ook een nieuw dak voor u en bieden hiermee een compleet pakket voor u aan. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos!

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u nog vragen over de wijze waarop wij asbest van uw dak in Someren verwijderen? Of heeft u nog andere vragen? Wij voorzien u graag van alle informatie die u wenst. Vul eenvoudig het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 534 7 5940

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons