✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar een professionele partij die een asbestsanering op veilige en deskundige wijze uitvoert bij uw pand in Limburg? Asbestsanering de Kempen uit Someren staat voor u klaar. Wij beschikken over een team van professionals dat zowel effectief als efficiënt een asbestsanering uitvoert bij u in Limburg. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

De mogelijkheden tijdens een asbestsanering bij u in Limburg

U heeft verschillende mogelijkheden wanneer u een asbestsanering laat uitvoeren in uw pand in Limburg. U kiest er bijvoorbeeld voor om enkel golfplaten met asbest te laten verwijderen. De kosten zijn in dat geval lager dan wanneer u deze ook laat vervangen door asbestvrije golfplaten. Indien u besluit om ook nieuwe golfplaten te laten plaatsen, kost de totale asbestsanering bij u in Limburg tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. Welke dienstverlening u ook kiest bij ons bedrijf uit Someren, u profiteert te allen tijde van lage kosten per m2.

Vraag gerust om aanvullende informatie

Wilt u meer weten over asbestsanering en hoe u uw pand dient aan te leveren? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons