✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw dakrenovatie uitvoert rondom Eindhoven of elders in de omgeving van Noord-Brabant of Limburg? De Kempen Asbestsanering  uit Someren helpt u graag bij de renovatie van uw dak. Daarnaast voeren wij ook diverse werkzaamheden uit met betrekking tot het verwijderen en saneren van asbest en asbest golfplaten. Bekijk ons portfolio aan diensten online. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Dakrenovatie in Eindhoven of elders in Noord-Brabant en Limburg

Zoekt u naar een asbestspecialist uit de regio Eindhoven in Noord-Brabant of bij u in Limburg voor een dakrenovatie? Wij doen niet alleen aan asbestsanering, maar kunnen ook uw dak volledig renoveren. Zo kunt u alles uitbesteden aan één partij en hoeft u zich niet zorgen te maken over de zoektocht naar een dakdekker. Wij begrijpen immers dat asbest aantreffen in uw dak al zorgelijk genoeg is. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Dakrenovatie van een boerderij in Eindhoven, Noord-Brabant of Limburg

Bezit u een boerderij en wilt u hiervoor een dakrenovatie laten uitvoeren in Eindhoven, elders in Noord-Brabant of in regio Limburg? Dan bent u bij ons zeker ook op de juiste plek. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in de renovatie van boerderijdaken. Asbest komt ook regelmatig voor in stallen, hierdoor voeren wij ook dakrenovaties en asbestsanering voor stallen uit.

Vraag eenvoudig een offerte aan voor de renovatie van uw dak

Wilt u ons bedrijf uit Someren inschakelen voor een dakrenovatie in Eindhoven of elders in Noord-Brabant of in Limburg? Bekijk dan samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw pand. Vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over asbestsanering of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons