✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Bent u op zoek naar een asbestspecialist in Eindhoven, elders in Noord-Brabant of Limburg? Dan zit u bij ons bedrijf zeker goed. De Kempen Asbestsanering  uit Sommeren is namelijk dé asbestspecialist in Limburg en omgeving. Wij kunnen professioneel asbest saneren, verwijderen en afvoeren voor zowel woon- als bedrijfspanden. Bekijk ons pallet aan diensten online. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Schakel dé asbestspecialist van Eindhoven in voor regio Noord-Brabant en Limburg

Heeft u asbest aangetroffen en wilt u dit laten verwijderen door een specialist uit Someren? Schakel dan zeker ons bedrijf in. Wij zijn namelijk dé asbestspecialist in Limburg en Noord-Brabant, met een locatie nabij Eindhoven. Asbest is een gevaarlijke materiaalsoort en wij begrijpen uw zorgen omtrent het aantreffen hiervan. Hierom bieden wij altijd vooraf een duidelijk offerte voor asbestsanering aan, zo weet u exact waar u aan toe bent en brengt dit geen extra zorgen met zich mee. Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Volledige dakrenovaties van de asbestspecialist uit Limburg

Is er onverhoopt een grote hoeveelheid asbest aangetroffen in het dak van uw woning? Dan kunnen wij ook een volledige dakrenovatie uitvoeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de werkzaamheden van diverse partijen, of dat u tijdelijk zonder dak komt te zitten. Wij voeren alle werkzaamheden op professionele wijze uit.

Neem contact met ons op voor sanering van de specialist

Wilt u gebruikmaken van asbestsanering van de asbestspecialist in Eindhoven, elders in Noord-Brabant of Limburg? Onze specialisten uit Someren bekijken graag met u wat mogelijk is voor uw pand. Vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over ons bedrijf of de gevaren van asbest? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons